“SponsorKliks,

Zomerstop en start datums trainingen

Zomerstop KVM FP

Zomerstop KVM FP
Het korfbalseizoen zit er inmiddels al op. Tijd om te genieten van de zonnige zomerstop. Lekker even zonder die korf en bal. Bekijk hieronder de info over de trainingen na de zomervakantie.  Veel plezier en tot volgend seizoen! 

De trainingen voor KV Maastricht 1 & 2 starten weer op vrijdag 26 augustus om 20:00 uur. Wil je graag meetrainen of eens komen kijken? Neem dan contact op met de TC:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De 1818 recreanten gaan zoals gebruikelijk begin schooljaar weer van start.  Vanaf maandag 5 september tussen 20:00-21:30 kun je gerust een keertje meedoen want ze kunnen altijd versterking gebruiken. Het is iedere keer reuze gezellig en eindigt altijd op 18-18.

Tenslotte onze studenten MSKV De Hippo's hebben hun eerste trainingen vanaf dinsdag 6 september 19:30 - 21:00. De trainingen zijn open voor alle nieuwe studenten. Dus wees welkom en DM de Hippo's als je mee wilt doen via hun Facebook pagina.

Alle trainingen vinden plaats op onze eigen veld naast BS Amby. Bekijk hier de routebeschrijving.