Logo Kangoeroe Klup

doc  Aanmeldingsformulier 2017-2018

De Hippo's

Hippos
De Hippo's is de officiele studente korfbalvereniging van Maastricht. Op dit moment zijn er ongeveer 25 Hippo's.  Maar zoals ze zelf zeggen: een kleine vereniging, maar altijd iets te doen.

Meer dan alleen maar sport

Behalve dat de Hippo's trainen spelen ze ook af en toe een midweekwedstrijd en nemen ze gemiddeld iedere maand deel aan een studententoernooi. Deze toernooien draaien uiteraard niet alleen om wedstrijden maar ook om te feesten zoals dit hoort bij het studentenleven.

Daarnaast organiseert de activiteitencommissie ook eens in de 3 weken een gezamenlijk activiteit en gaan de Hippo's 2 keer per jaar een weekendje weg.

Wil je tijdens je studie toch in vorm blijven maar mag je studentenleven er geen last van hebben? Dan is de Hippo's de perfecte studentensportvereniging in Maastricht.

Wil je een keer meetrainen?

Tijdens het veld seizoen trainen de Hippo's op dinsdagavond op het veld van KV Maastricht en tijdens het zaalseizoen trainen de Hippo's in sporthal Daalhof in Maastricht.

De trainingstijden zijn:

Veld: 19.00 - 20.30
Zaal: 21.00 - 22.30
Trainer: Dennis Ummels

Meer info is te vinden op  http://www.mskvdehippos.nl/