Trainingstijden zaal 2022/2023

Klik hier voor de routebeschrijving van de gymzaal BS Amby en ons veld.

20:00 - 21:30 uur 1818 Recreanten (Op ons veld zolang het weer het toe laat)

21:00 - 22:30 uur De Hippo's (sporthal De Geusselt)

19:45 - 21:15 uur KV Maastricht 1 (Gymzaal BS Amby)

Vragen?

doc  Aanmeldingsformulier

1818 Recreanten

Dit recreatief team bevat een brok ervaring waar de andere teams van KV Maastricht jaloers op zijn. Iedere training wordt er onderling een wedstrijdje gespeeld. Verdacht vaak is de einduitslag van die wedstrijd 18-18. Vandaar de bijnaam 1818-ers. Na afloop wordt aan de bar, onder genot van een drankje, de training nog eens doorgenomen. Met andere woorden korfballen hoe het bedoeld is: gezelligheid voorop!

Dames: Heren: Trainer/coach:

Vragen?
Heb je nog vragen? Stel ze gerust. Stuur dit team een mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .