Oudpapier niet opgehaald

Het oud-papier dient voor 8:00 uur aan de straat te staan. Mocht uw straat vergeten zijn, bel dan op zaterdag voor 13:00 uur naar: 06-21344515
(Alleen bereikbaar op de ophaaldag zelf).
Dan wordt het alsnog opgehaald.

Oud papier info 2018

Oudpapier2017

Het aangepast rooster voor oud papier ophalen is bekend. Iedere tweede zaterdag van de maand wordt door onze leden het oud papier verzameld in Amby. Hieronder staan de datums van 2018 en informatie voor de bewoners & leden.

Door de grootte van Amby is het ophalen van oud papier net zoals restafval etc. verdeeld in 2 gedeeltes. Het oud papier in Amby 1 wordt opgehaald door KV Maastricht. Dit is het gedeelte ten westen van de Ambyerstraat Noord cq Zuid (richting Heukelstraat). Het andere gedeelte oftewel Amby 2 wordt door MSTV Stennis opgehaald.

Informatie voor de bewoners:

• Het oud papier dient voor 8:00 uur aan de straat te staan.
  • Het papier dient samengebonden te zijn met een touwtje, papieren zak of doos.
  • Maximaal gewicht 7 kg.
  • Vriendelijk verzoek alleen oud papier en karton aan te bieden.
  • Ander restafval zoals plastic verpakking, plastic bakjes, cellofaanpapier, piepschuim, etc. kunnen wij niet meenemen.

Datum: Ophaalploeg:
zaterdag 13 oktober  Jeanine, Dennis, Nadine
zaterdag 10 november  Desiree, Tim, Mark
zaterdag 8 december  Ivo, Robin E, Robin G

Laatste wijziging: 28 september 2018

Mocht uw straat vergeten zijn, bel dan nog diezelfde zaterdag voor 13:00 uur naar: 06-21344515 (Alleen bereikbaar op de ophaaldag zelf). Dan wordt het alsnog opgehaald. Latere meldingen of voor info kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Clipart-thumbs-up-128

Hartelijk dank voor uw medewerking en
   steun aan KV Maastricht!

U kunt de afvalkalender van Amby 1 hier bekijken. Daarnaast is het mogelijk om een digitale afvalkalender via deze APP te installeren.

Voor informatie over Amby 2 verwijzen we naar de website van MSTV Tennis.

Informatie voor de ophaalploeg:

• Het oud papier ophalen is altijd de 2e zaterdag van de maand. Zie schema hierboven.
  • 8:00 uur bij L1 vertrek.
  • Wanneer je niet kunt ruil je zelf met iemand!!! Wel graag even doorgeven, zodat mocht er iets zijn ik de juiste persoon bel (heel zelden is het niet door gegaan ivm sneeuw).
  • Denk er aan de aangeleverde kleding te dragen en op vrijdag de hesjes en plattegrond(Download deze hier) mee te nemen uit het hok boven in de kantine!
  • Bij het lopen moet je je 'oud papier pasje' meenemen, dit wordt gecontroleerd door de chauffeur.
  • De chauffeur heeft geen (of heel soms) een plattegrond(Download deze hier), wij zijn verantwoordelijk dat alles opgehaald wordt! Anders wordt ik gebeld en kan ik vanuit Elsoo komen rijden, dus let goed op dat je alles meeneemt dat aan de straat, langs de kant tegen huizen of op de stoep achter auto's staat.
Groetjes
Oud papier coördinator.

Huidige personen met oud papier pasje:

Nieuw: