“SponsorKliks,

Trainingen & ALV

Seizoen 2015-2016

Seizoen 2015-2016

De trainingen zijn inmiddels hervat op vrijdag 19:00-20:30. Daarnaast is het bestuur en de TC al volop bezig met het inrichten van komend seizoen, vanaf augustus. Hoe het concreet vormgegeven gaat worden, willen wij jullie graag vertellen tijdens onze ALV op woensdag 2 juni. Zet dit alvast in je agenda! Meer info volgt. 

Een aantal leden zijn op dit moment weer aan het trainen. Op 1,5 mtr (m.u.v. jeugdleden) elke vrijdag tussen 19.00 en 20.30 uur. Iedereen is van harte welkom! Meld je vooraf aan bij Robin Engels ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de app), zodat we tijdig weten hoeveel personen aanwezig zijn.

Zoals jullie wellicht al gelezen hebben, heeft de bond definitief een streep gezet door de resterende veldcompetitie. Gezien de huidige maatregele en ontwikkelingen, acht de bond het niet mogelijk om de competitie tijdig op de starten. Klik op deze link voor meer informatie: https://www.knkv.nl/geen-veldcompetitie-in-het-voorjaar/

Mocht je vragen hebben, stel ze ons gerust: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het bestuur,
Jean, Sanne, Robin, Peter en Desiree