“SponsorKliks,

Vacature: Secretaris KV Maastricht

Laptop KVM Logo

Ons bestuur is vanwege het aftreden van Margo Evers op zoek naar een secretaris. KV Maastricht is een kleine vereniging en tal van onze leden vervullen al diverse functies (u kunt hierbij denken aan de activiteitencommissie, de technische commissie, jeugdtrainers, ophalen oud papier etc).

Via deze mail willen wij ,als bestuur, bij jullie polsen of één van jullie geïnteresseerd is in het invullen van de vacature van secretaris.

Wij vergaderen ongeveer 1 x per 6 weken, de taken bestaan voornamelijk uit het notuleren van deze vergadering en het verzorgen en beantwoorden van post/e-mail.

Specifieke kennis van korfbal is niet noodzakelijk, een flinke dosis enthousiasme is genoeg!

Heeft u nog vragen, kunt u altijd mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . En mocht één van u interesse hebben, u kunt altijd een keer bij ons aanschuiven om te kijken hoe een bestuursvergadering verloopt.

Wij hopen op een positieve reactie.

Met vriendelijke groeten namens het bestuur,

Robin Engels