“SponsorKliks,

Aparte warming-up Recreanten

Recreanten steiger 1

Recreanten steiger 1

Onze 1818 recreanten hebben afgelopen maandag wel een hele aparte warming-up en cooling-down gehad. Nu zul jij je natuurlijk afvragen hoe apart dan? De foto doet al wellicht een tipje van de sluier oplichten maar een verslagje verklaart het helemaal.

Ter introductie de sportzaal waar de recreanten trainen, ligt in de kelder van de school Manjefiek op Malberg. Dan schakelen we nu over naar onze speciale verslaggeefster Elly Wolffs ter plekke:

"We kunnen de zaal bereiken via een deur in de gang, verder hebben wij nergens een toegang.

Het is normaal gesproken de bedoeling dat we 2 trappen naar beneden lopen om in de ruimte te komen waar de kleedlokalen en de sportzaal liggen. Maar maandagavond was er tot onze grote verbazing wel een erg groot obstakel op weg naar de hal.

Ja hoor.................. ze hadden gewoon een grote steiger in dat trapgat geplaatst. Onze heren waren zo vriendelijk om onze tassen mee te nemen door het obstakel, daarna konden Paula en ik naar beneden klauteren. Na de training hadden Paula en ik warempel nog energie over om zelf met onze tassen te slepen."

Recreanten steiger 2

Recreanten steiger 2


Op deze manier wil iedereen wel bij de recreanten gaan spelen. Ook zin om mee te doen aan hun training cq steigerklimmen? Vul dan snel onderstaand formulier in!

Deze super actie werd mede mogelijk gemaakt door Gemeente Maastricht. Waarvoor dank ;-)

Meld je svp vantevoren aan via onderstaand formulier. Dan wordt er zo snel mogelijk met je contact opgenomen.